Центр економічної стратегії опублікував Річний звіт за 2018 рік

Річний звіт підсумовує досягнення та відображає головні напрямки роботи дослідницького центру за 2018 рік.

У звітному році у Центрі економічної стратегії відбулась низка організаційних змін:

• затверджено стратегію розвитку організації, визначено місію та візію;
  • розширено склад Наглядової ради до 5 членів;
  • отримано підтримку від Міжнародного фонду Відродження на цілі інституційного розвитку (грантове фінансування строком на 2 роки).

Гліб Вишлінський, виконавчий директор Центру економічної стратегії так прокоментував підсумки 2018 року та надав прогнози на 2019 рік:
«У 2018 році економічні реформи блукали у хащах передвиборчого популізму. Але світлі галявини все ж траплялись і кілька важливих рішень вдалося прийняти. Ми щиро радіємо, що в 2018 році відбулись якісні зміни політик у таких сферах, як державні фінанси, валютна лібералізація, реформа державних підприємств та банків, впровадження у них корпоративного управління. За цими напрямками ми пильно стежили ще з 2015 року, розробляли та надавали рекомендації.
2019 рік – рік подвійних виборів. Саме політика – внутрішня та зовнішня – буде визначати наше економічне життя. Якщо не скотимось у прірву популізму, то збалансований бюджет і підтримка зовнішніх кредиторів дозволять пройти цей непростий рік без критичних втрат. Зрештою, рік виборів надає і можливості: ми будемо готувати та пропонувати політикам наше бачення змін, які поліпшать життя українців».

Звіт підготовлено в рамках проекту «Інституційне зміцнення організації згідно плану стратегічного розвитку до 2021 року» за підтримки Ініціативи з розвитку аналітичних центрів, яку виконує Міжнародний фонд «Відродження» (МФВ) у партнерстві з Фондом розвитку аналітичних центрів (TTF) за фінансової підтримки Посольства Швеції в Україні.

рік в одному погляді

Файли для завантаження

Контактна особа

Форма реєстрації для участі